House in Blasco Ibáñez Avenue of Valencia, total reformed, to give spatiality and functionality to all the interior spaces, satisfying all time to the requirements of the clients.

The project turns around an integral aesthetic. The original elements of the period in which the building was built, such as pillars and the concrete floor, are showed as themselves, in pure state. The global lighting is indirect, favouring a smart atmosphere together with the wood used in the singular elements, combined with the quiet tones of the furniture.

Vivienda en la avenida Blasco Ibáñez de Valencia, reformada en su totalidad, para dotar de espacialidad y funcionalidad a todos los espacios interiores, satisfaciendo en todo momento a los requerimientos de los clientes.

El proyecto gira en torno a una estética integral, en la que los se ponen en valor los elementos originales de la época en la que fue construido el edificio, como los pilares y el suelo de hormigón. La iluminación global es indirecta, favoreciendo un ambiente acogedor junto a la madera empleada en los elementos singulares, combinada con los tonos tranquilos del mobiliario.

LEAVE A COMMENT

Casa en Blasco Ibáñez


Categoría

Arquitectura , Interiorismo , Rehabilitación

Compártelo: